IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

RRETH NESH

BERTTONI

Fabrika Berttoni ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 1991 duke u bere e parafabrike shqiptare per prodhimin e kepuceve per tregjet evropiane dhe me gjere. Qendra kryesore e fabrikes eshte ne qytetin e shkodres me nje siperfaqe prej 30000 m2 ku aktualisht jane te punsuar 900 punonjes dhe arrihet nje prodhim prej 4000 pale kepuceshne dite. Vitet e fundit berttoni ka hapur dy filiale ne Puke dhe Kukes duke punsuar 300 punonjes te tjere dhe duke u bere faktor kryesor per uljen e papunsise dhe zhvillimit tejketyre zonave. Aktualisht berttoni punon per markat me prestigjoze evropiane dheprodhon te gjitha llojet e kepuceve per burra ,gra dhe femije. Me nje eksperience 20 vjecare ne kete sektor berttoni eshte fabrika kryesore shqiptare per prodhimin ekepuceve per te rritur dhe e vetmja fabrike qe prodhon kepuce per femije me siglen''Made in Albania''.Berttoni perfaqeson eliten e produkteve shqiptare te njohura ne evrope.

BERTTONI

BERTTONI 1991 eshte linja me prestigjoze e kesaj fabrike. Ajo eshte produkt inje eksperience 20 vjecare ne prodhimin e kepuceve per tregjet europiane dheamerikane. Cdo kepuce e kesaj linje prodhohet nen kujdesin e vecante te specialisteveitaliane dhe materialet qe perdoren jane 100% ''Made in Italy''. Berttoni aktualishtka hapur dy dyqane ekskluzive ne qytetin e shkodres dhe synon te krijoje nje rrjet tegjere dyqanesh duke ofruar nje cilesi superiore me cmimet me konkurruese ne treg.

Hosting & Design: LufaStudio