IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

RRETH NESH

Berttoni eshte e para dhe me e madhja fabrike e prodhimit te kepuceve ne shqiperi. Me nje kapacitet prej 1200 punetoresh dhe nje prodhim prej 4000 pale kepucesh ne dite berttoni eshte e mirnjohur ne tregjet evropiani dhe ato amerikane.Ne vitin 2010 realizuam synimin tone per shitjen me shumice dhe pakice te prodhimin me marken tone brenda vendit dhe ne tregjet e huaja.

Avantazhet tona jane :

  • Këpucë cilesore me cmime konkuruese.
  • Eksperience 20 vjecare.
  • Lëndë të para te cilësisë së lartë.
  • Modele këpucësh bashkohore
  • Realizimi i shpejte i porosive.


ADRESA

BERTTONI sh.p.k.
L. Skenderbeg Rr. Papa gjon pali II
Fax. +35522241499
Tel. +355692073128 / +355692089733
e-mail : tonradovani@berttoni.al
Shkoder - Albania

Hosting & Design: LufaStudio